23 Mart 2013 Cumartesi

Alt değiştirme rutinimiz

Huggies mi Prima mı için gelen yorumlardan sonra bizim alt değiştirme rutinimizi paylaşayım dedim.
Günde 5-6 kez bez değiştiriyoruz eğer bir sorun yoksa tuvalet düzenimizde.
Altını her açtığımızda Deniz'de de kullandığım ve tek geçtiğim Unibaby yenidoğan ıslak mendil ile altını iyice temizleyip Tariş Organik Zeytinyağı ile yağlıyor ve bezimizi kapatıyoruz.

Bir bilgilendirme yapayım; Öncelerde benim aldığım bir gıdayla ilgili pişik sorunu yaşadığımızı keşfettiğimden beri pişik sorunumuzun önüne geçtik.

Yine de bazen uzun saatler aynı bezi kullanmaktan ötürü hafif pembelikler için mucize bir çözüm olan Sudo kremi sürüyoruz. (Arada gece yatmadan ben de yüzüme sürüyorum ve sabah bebek gibi oluyor. Bebekten sonra kendime kullanacağım galiba Sudo kremi)

Sonuçta temiz, yumuşak ve pişiksiz bir bebek popomuz oluyor.

Keşke organik yıkanabişir bebek bezi kullanıp, pamuk ve suyla temizleyebilecek zamanım, becerim ve sabrım olsa ama yok kolaya kaçıyorum pek istemesem de...

Not: Bu arada 5 paket Prima Premium'dan sonra Huggies'in hem kağıt üst yüzü, hem organik pamuklu içi hemde kokusuz olması nedeni ile daha doğal olduğuna kanaat getirip geri döndüm.





2 yorum:

  1. merhabalar,
    benimde henüz 11 günlük bir bebeğim var.Prima pampers ile başladım, huggies'e döndüm.Daha az sızdırma yaptı.Unibaby ıslak mendillerden kaç paket stokladım bilmiyorum ama hayat kurtarıyor.
    Sizin bebiş kaç aylık oldu?
    Henüz pişik olmadı ama kızarıklıklara karşı ara ara Sebamed setin içinden çıkan kremi kullanıyorum.Sudo krem sadece pişik için mi birde içeriği doğal mı?
    Bloğunuzu takipteyim, bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz 2 gün sonra 6 aylık olacağız! Sudo krem içeriği diğer pişik kremlerine göre daha masum ama zeytinyağı gibi doğal ya da organik değil! Huggies Prima premium care'e göre daha sert ve büyük ama benim de içime daha çok sindi.
      İlgine teşekkürler, hemen bloguna bakıyorum...
      Sevgiler

      Sil