11 Temmuz 2014 Cuma

Bııyyy Tatil

Bizim evde Türkçe çeşitli ünlemlerle kullanılır! Bakıcımız nedeniyle sevinç nidamızdır bıyy, şaşkınlık nidamızdır bıyy.. Çocuklarımın ilk kelimesidir bıyyy...

Tatile gidiyoruz dediğimizde evdeki toplu sevinç nidamızdı bıyyyyy...

Bu sevinç çığlıklarından sonra yüklendik evimizi sırtımıza çıktık yola...
Plan biraz karışıktı. Önce İzmir, Çeşme oradan gemi turu, sonrasında Didim'di.

Burada sadece tatilin adalar kısmı fotoğrafları var. 


Rodos'ta karaya adımımızı attık sevinci




Rodos Kalesi


Rodos Yel Değirmenleri

 Rodos Heykelinden Kalan Ayaklar Üzeri Geyikler

 Rodos Surlar
 Gemide Asansöründe Selfie...







 Rodos'da Deniz Keyfi...
 Mykonos Sahil


 Little Venice Mykonos

 Mykonos Yel Değirmenleri
 Mykonos Paradise Beach
 Santorini Volkanic Beach
 Santorini
Santorini Teleferiğe binerken ayak üstü...

Gemi ile 4 günlük yolculuğumuz süperdi... Çocuklarla gemi yolculuğu, oda seçimi tur detayları ile başka bir yazı yazmayı düşündüğüm için Gemi fotoğraflarını bir sonraki yazıya bırakıyorum.
Şunu söyleyebilirim ki, biz her yönüyle güzel bir tatil geçirdik... Tabi,i iki çocukla çok detaylara takılmadan, günün keyfini çıkartarak, bebeleri de hasta etmeden geçirilen bir tatildi. 
Tadı damağımda kaldı ne yalan söyleyeyim. 

1 yorum:

  1. Doğayla baş başa, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız ve seçenekler arasında kayboluyorsanız, Avşa Adası sizin için uygun bir seçenek. Birbirinden güzel koylarıyla, eşsiz gün batımlarıyla, şarabıyla, zeytinyağıyla adından söz ettiren Avşa adası kısa veya uzun dönem tatil yapmak için birebir. Elbette ki gidilen tatil beldesinde kalacağımız yerleri de bilmemiz de haklarında fikir sahibi olmamız da fayda var. Avşa otelleri, pansiyonları müşterilerine kendi evlerindeymiş izlenimini yaratmayı başarıyor. Kalmak için seçebileceğiniz alternatifler oldukça fazla. Tatilinize çıkmadan önce kalmak istediğiniz otelde önceden rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Eğer kafa dinlemek amacıyla gidiyorsanız merkezden uzak bir otel ya da pansiyon tercih edebilirsiniz. Tercih tamamen sizin.
    Avşa otel fiyatları sezona göre değişmekle beraber, yine de bütçenize uygundur. Düşük bütçeli bir tatili tercih ediyorsanız adaya haziran ya da eylül aylarında gidebilirsiniz. Özellikle şehre yakın olmasından dolayı tercih sebeplerinin başında gelen bu tatil beldesi size unutulmaz ve güzel anlar yaşatacak. Avşa adası ekonomik bir tatil yapmak için ideal bir tatil beldesidir. Adada bulunan otel ve pansiyon sahipleri ve çalışanları son derece güler yüzlüdür ve size tam bir aile ortamı sunmaktadırlar. Servis ve hizmet anlayışının yüksek seviyede olması sayesinde konakladığınız otellerden mutlu ayrılacaksınız. Hem bütçenize uygun olmasıyla hem de sizleri evinizde hissettirecek hizmetleriyle avşa otellerinden memnun kalacaksınız.
    Huzur dolu atmosferiyle eski balıkçı kasabası havasıyla, insanların güler yüz ve sıcaklığıyla kendinizi bambaşka bir diyardaymışsınız gibi hissettiren bu tatil beldesini görmek, organik ürünlerin satıldığı köy meydanına gidip alışveriş yapmak isterseniz Avşa adası bunun için biçilmiş bir kaftan. Avşa otelleri denize yakın olduğundan dolayı otel ya da pansiyonun yakınlarından denize girebilirsiniz. Gündüzleri isterseniz merkezde daha sakin bir ortam isterseniz koylarda vakit geçirebilirsiniz. Konaklama yapılan tesislerde temizlik, yemek, halkla ilişkiler son derece iyi olduğundan konaklama açısından tatilinizden memnun kalarak ayrılacaksınız. Bütün otellerin kendilerine ait plajları mevcuttur. Otellerde yarım pansiyon konaklama imkânı sunulurken, dilerseniz apart oda tarzında odalarda konaklayabilirsiniz. Eğer uzun süreli bir tatil düşünüyorsanız apart oda tarzı odalarda konaklamak sizin için daha kullanıma elverişli olacaktır. Gece gündüz eğlenebileceğiniz, çeşitli etkinliklere katılabileceğiniz, doğanın keyfini doya doya yaşayıp tatilinizin keyfini çıkarabileceğiniz bir yer olan bu tatil beldesini tercih ettiğiniz için kesinlikle pişman olmayacaksınız. Bütçenize uygun konaklama imkânlarıyla Avşa adası sizleri bekliyor.

    YanıtlaSil