20 Şubat 2012 Pazartesi

İyi Cüceler

İyi Cüceler, çocuk kitapçısı. Ama herhangi bir kitapçı ya da çocuk kitapçısı değil. Amaç sadece kitap satmak değil, çocuğunla güle oynaya zaman geçirebileceğin, kitap okuyup, aktivite yapabileceğin, nitelikli oyuncaklar bulabileceğin, bu işe baş koymuş muhteşem annelerin sahibi olduğu cici bici bir kitapçı.



İlk kez Biranda, Deniz Çoban, Mert, Deniz Karagül ve Remzi ile gitmiştim bir yıl kadar önce İyi Cücelere. http://www.denizkaragul.blogspot.com/2011/02/cobannnn.html
O zaman Biranda'nın kitapçısı olacağını düşünmeden gidip beğenmiştik. Şimdi daha özel, daha güzel. İki arkadaşım, iki mükemmel anne (Biranda , Zeynep) yönetiyor. Bu yola ilk çıktıklarındaki heyecanı dün gibi hatırlıyorum. Şimdi mükemmele doğru gidişlerini izliyorum. Yolunuz açık olsun kızlar mükemmel bir iş çıkartıyorsunuz.

Çocuklarınızla gidin, eğlenin derim. Yeri de çok kolay aslında Bağdat Caddesi Mado'nun sokağında.. Detaylar için http://iyicuceler.com/index.php.

Kitap zaten Deniz ile her zaman en favori aktivitemizdi. Sırf kitap almak için değil, iki dost yüzü görmek için de gidiyoruz "İyi Cüceler"e.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder